Yetenek & Uzmanlık Alanları
Yayınlanmış Makale
OBA, Ş., & YILMAZ, O. (2023). TOZ KAKAOLU İÇECEKLERİN PREBİYOTİK KOMBİNASYONUN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ YÖNÜNDEN OPTİMİZASYONU. SDU Journal Of Engineering Sciences & Design/Mühendislik Bilimleri Ve Tasarım Dergisi, 11(3).
Yayınlanmış Makale
İLTER, S. O., & YILMAZ, O. (2022). Farklı Prebiyotik Ajanların Toz Çikolatalı Içeceklerin Renk Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri. Harran Tarım Ve Gıda Bilimleri Dergisi, 26(4), 501-518.
Patent
İÇECEK ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN PROBİYOTİK KATKI MADDESİ ÜRETİM YÖNTEMİ VE BUNU İÇEREN ANINDA ÇÖZÜNÜR İÇECEK ÜRETİM YÖNTEMİ Başvuru Sahipleri- Yıl: Şirin Oba İlter,Tuba Yıldırım, Osman Yılmaz - 2021 ) AMASYA ÜNİVERSİTESİ Patent No: Patent Kategori: SECTION C - CHEMISTRY; METALLURGY
Proje
Amasya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi Proje Tarihi 06.2020 Proje Açıklaması -Probiyotik Bakterilerin Enkapsülasyonu Ve İnstant Toz Çikolatalı İçecek Üretimi, - Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, -Araştırmacı, 2019-2020 (Ulusal).
Proje
Probiyotik İnstant Toz Çikolatalı İçecek Üretimi(KOSGEB) Proje Tarihi 06.2020 Proje Açıklaması Probiyotik Bakterilerin Enkapsülasyonu Ile Kalorisi Azaltılmış Prebiyotikli Instant Toz Çikolatalı Içeceğin Entegresi Ile Sağlıklı Bir Ürün Ortaya Koymak