Kitaplar

-

Bölüm Adı : Gastronomi Sektöründe Pazarlamanın Gelişimi
Editör : ÜNAL ADIGÜZEL DENİZ
Yazarlar - Yıl : KESKİN SEDA NUR - 2025

Yayınevi : Özgür YayınlarıBasım : 1 BasımSayfa S. : 10Tür : Bilimsel Kitap ISBN : 978-625-5757-19-7

-

Bölüm Adı : Digital Transformation in Gastronomy Applications Used in the Restaurant Industry
Editör : BİRDİR KEMAL, BİRDİR SEVDA
Yazarlar - Yıl : KESKİN SEDA NUR - 2025

Yayınevi : IGI GLOBALBasım : 1 BasımSayfa S. : 480Tür : Bilimsel Kitap ISBN : 9798369387696

-

Bölüm Adı : Dijital Gastronomi Alanında Influencer (Etkileyici) Pazarlaması
Editör : ŞAT RANA, KARAÇAR ERCAN
Yazarlar - Yıl : KESKİN SEDA NUR - 2025

Yayınevi : Özgür YayınlarıBasım : 1 BasımSayfa S. : 147Tür : Bilimsel Kitap ISBN : 978-625-5958-42-6

-

Bölüm Adı : Tarsus Macera Turizmi
Editör : ERCİK CEVAT, ATASOY AHMET
Yazarlar - Yıl : KESKİN SEDA NUR - 2023

Yayınevi : Atlas YayıneviBasım : 1 BasımSayfa S. : 148Tür : Bilimsel Kitap ISBN : ISBN978-625-8101-57-7.

YUKARI